YEAR ROUND FRESH

Vers! Dat is waar het allemaal om draait bij Greenfresh. Dagverse, premium kwaliteit! We vragen onze klanten dan ook altijd om hun voorraden gezond te houden. Laat ons zorgen voor een continue bevoorrading van uw bedrijf en u heeft geen onnodige verspilling meer door over bevoorrading. Wat we hiermee bedoelen, is dat het beter is om elke dag vers bij ons te bestellen. De artikelen die u te veel op voorraad zou zetten, worden bij ons vrijwel altijd dezelfde dag nog verkocht. Wij versturen het liefst dagelijks verse kruiden, en houden zo samen met u, uw voorraad supervers! Ook verpakt product wordt dagelijks vers verpakt!

 

Greenfresh heeft in haar bijna 20-jarige bestaan een enorme omloop van producten opgebouwd. Met minimaal 11 en maximaal 27 inkomende vluchten per week hebben we dus bijna twee keer per dag verse aanvoer uit alle windstreken! En dan hebben we het nog niet eens over de Europese aanvoer via het wegvervoer…

 

Door deze aanvoer en afzet hebben wij altijd beschikbaarheid, en knettervers. Natuurlijk zouden we liegen als we zouden zeggen dat we nooit ergens iets missen. Ook wij hebben in extreme gevallen tekorten door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden. Of een vertraagde zending in tijden van schaarste. Toch hebben we door de spreiding van de productie altijd een zekere mate van constante aanvoer van de verse productie.

Benieuwd hoe en waar we dit doen? Bekijk dit dan snel via de link “Herkomsten“.

 

Vers! Voor velen een mooi marketingwoord, voor ons pure kracht!