VACATURES!
 

Ter uitbreiding van ons team in Rijnsburg zijn wij op zoek naar:

 

  • Junior Medewerkers Ontvangst/Orderpick (Fulltime)
  • Machineoperator (Fulltime)
  • Medewerker Afdeling inpak (Oproep)

 

Junior medewerkers ontvangst/orderpick

De functie:
Als Junior medewerker ontvangst/orderpick ben je onderdeel van een 2 tot 3-koppig team dat zorg draagt voor het tijdig en correct orderpicken en verzendklaar maken van orders. Je hebt oog voor kwaliteit en je bent een pietje precies als het gaat om netjes en schoon vóór snelheid. Daarnaast ben je inzetbaar op andere afdelingen en je bent bekend HACCP en BRC richtlijnen.

Voor de ontvangst controleer je de binnengekomen zendingen op kwaliteit, temperatuur, binnengekomen aantallen. Ook zorg je er voor dat de producten netjes uitgesplitst worden en conform de instructies in de voorraad worden gezet.

De dagdienst begint om 05.00 uur of om 06.00 uur. Een fulltime werkweek bestaat uit vijf werkdagen, die in onderling overleg verspreid wordt over maandag tot vrijdag en soms ook zaterdag.

Wie zoeken wij?
Jonge enthousiaste en flexibele collega’s die het geen probleem vinden om vroeg op te staan. Je hebt minimaal 1 jaar orderpickervaring en affiniteit met food. Daarnaast kun je goed samenwerken, ben je stressbestendig en heb je doorzettingsvermogen.

Wat bieden wij?
Het betreft een fulltime functie waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s in een groeiende organisatie met een informele setting. Je rapporteert aan de planning en de verkoop, en je krijgt een warme jas want dit werk gebeurt in een temperatuur gecontroleerde ruimte.

 

 

_____________________________________________________________________________

Machine-operator (Fulltime)

De functie:
Als Machineoperator ben je (beurtelings met een andere operator) verantwoordelijk voor de dagelijkse inpak van diverse producten met onze inpaklijn. We leren je intern hoe je de machine moet bedienen en hoe de labeling van de verschillende producten werkt. Je bent vanzelfsprekend ook op andere afdelingen inzetbaar!

Jouw werkweek bestaat uit 5 werkdagen, te weten maandag tot en met de vrijdag. Heel soms werken we ook op zaterdag bij bijvoorbeeld extra drukte of feestdagen. De werkdag begint om 06.00 uur en bij uitzondering soms om 05.00 uur.

Wie zoeken wij:
Een enthousiaste collega die het geen probleem vindt om staand werk te doen, een beetje technisch inzicht heeft, goed kan samenwerken, stressbestendig is, doorzettingsvermogen heeft en daarnaast ervaring in het machinaal verpakken van AGF producten. Ook ben je bekend met HACCP en BRC richtlijnen.

Wat bieden wij?
Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een groeiende organisatie met een informele setting. Je valt onder de Floormanager en rapporteert daar ook aan.

 

______________________________________________________________________________

Medewerker inpakafdeling (Oproep)

De functie:
Als medewerker houd je je voornamelijk bezig met alle inpakwerkzaamheden die te maken hebben met het verpakken van onze producten met onze verpakkingslijn. Daarnaast ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de gemaakte productie.

Iedere voorgaande week wordt er een rooster gemaakt met de dagen waarop je moet werken.

Wie zoeken wij:
Een enthousiaste collega die het geen probleem vindt om staand werk te doen, een beetje technisch inzicht heeft, goed kan samenwerken, stressbestendig is, doorzettingsvermogen heeft en daarnaast ervaring in het machinaal verpakken van AGF producten.

Wat bieden wij?
Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een groeiende organisatie met een informele setting. Bij wederzijdse interesse is er de mogelijkheid om door te groeien.

 

Heb je interesse in 1 van de bovenstaande functies, stuur dan je sollicatiebrief met CV vóór 12 September 2014 naar:

 

Greenfresh B.V - t.a.v. personeelszaken

Vinkenweg 50B

2231 NT Rijnsburg – Holland

Of stuur je brief naar info@greenfresh.nl

 

 

 

 

nb_header

 

spacer

Een vrolijk kerstfeest voor iedereen!

24-12-2012

 

Goedemorgen!

 

Namens alle medewerkers van Greenfresh willen wij u alvast bedanken voor de prettige samenwerking dit afgelopen jaar en wensen wij iedereen prettige en vooral vredige kerstdagen.

 

In plaats van een traditionele kerstgroet sturen wij u, net als vorig jaar, onze kerstwens per e-mail. De kosten die de normale kerstkaarten en attenties met zich meenemen worden dit jaar gedoneerd aan Stichting 'Goed voor Nood'. Deze stichting richt zich op hulp naar Roemenië en Oekraïne voor de armen en kinderen die dit keihard nodig hebben.

 

Ook wensen wij iedereen alle geluk, voorspoed, maar vooral gezondheid voor 2013!

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Willem Kea, Ronald de Moor en alle medewerkers van Greenfresh

 

 

www.greenfresh.nl

 

__________________________________________________________________________________

24-5-2013

Het kon natuurlijk ook voor ons niet uitblijven! Greenfresh FaceBook!

__________________________________________________________________________________

1-1-2013 Gelukkig Nieuwjaar!

Namens Greenfresh wensen wij iedereen een fantastisch, vreugdevol maar bovenal gezond 2013 toe!

8 December 2012 Kerst in aantocht!
 
De laatste loodjes van 2012 zijn aangebroken. Altijd weer een gezellige maar ook drukke periode in verband met Kerstmis en Oud&Nieuw.
 
Ondanks strakke planning vooruit zijn er steeds meer meldingen van grote tekorten in de diverse productie gebieden. Met name Israel en Jordani� hebben niet de beste weersomstandigheden achter de rug. Ook Zuid-Europa en Noord Afrika kampen met minder aanbod. Vanuit Israel krijgen we berichten dat de diverse kwekers naast een tekort aan product, ook aanzienlijk tekort mensen hebben om de producten op tijd te oogsten.
 
Uiteraard hebben wij ons in andere gebieden goed ingedekt maar zien we ook daar de druk op de diverse producten snel toenemen. Onze vaste programma's liggen redelijk op schema maar voor extra product zullen we meer uit moeten geven om het schaarse product in ieder geval onze kant op te krijgen.
 
Het zou ontzettend helpen als u, hoe moeilijk ook, een planning zou kunnen geven met uw verwachtingen van de kruidenbehoefte tijdens de kerstperiode. Zo proberen we te zorgen voor beschikbaarheid, betrouwbaarheid maar vooral betaalbaarheid.
 
De grootste druk ligt momenteel op Bieslook, Munt en Basilicum. Dit is al een aantal weken zo, en gelukkig heeft u daar ook nog niets van gemerkt bij Greenfresh. Kervel, Koriander en bijvoorbeeld Dille zijn er op en top! Kervel zelfs nog uit de kas!
 
______________________________________________________________________________________________ 

Reis Spanje - Oktober 2012

Er zijn nog maar een hand vol spelers in Spanje die kruiden telen, maar de mogelijkheden voor export alsmede de (groeiende) binnenlandse markt zijn er zeker! Alle ingredienten voor een goede productie van kruiden zijn aanwezig. Hieronder een impressie van wat het land te bieden heeft en naast onze andere landen toe kan voegen op kruidengebied.

Een van de belangrijkste redenen voor Greenfresh om ook in Spanje voet aan de grond te krijgen is het milieuaspect. We proberen op deze manier winteraanvoer te verkrijgen die niet afhankelijk is van luchtvracht, en dus minder milieubelastend. Ook de aanwezigheid van meer en zuiniger gebruik van water is belangrijk bij de keuze voor Spanje.

Spanje kent een gigantische reputatie als groente- en fruit producent. Het land wordt dan ook wel 'La Huerta de Europa' ofwel de moestuin van Europa genoemd. En met recht want ook in Spanje staat de technologie niet stil en wordt toptechnologie gebruikt om topkwaliteit producten te kweken.

Watergeven doet men in Spanje zoveel mogelijk 'onder het product door'. Dus geen beregening van bovenaf. Veel beter voor de kwaliteit van de producten en er is minder water nodig doordat 95% van het gebruikte water ook daadwerkelijk ten goede komt aan het product.

Links staat Oregano, rechts ligt een veld klaar met druppelslangen voor het watergeven. Klaar om aan te planten!

Een veld vol met bedden Salie. Klaar voor de oogst.

Een nieuwe langbladige Salie. Betere houdbaarheid en een prachtig aroma!

Dragon in de kas, ze zijn net geoogst, voor de kerst weer nieuwe!

De mooiste Dille staan in een andere regio. Aan de Costa Blanca. Deze teler teelt echt op ons recept. Ze zijn bijna goed om de eerste te verschepen over een kleine 2 weken.

Ook Koriander wil hier goed lukken. Voor de lokale markt is het al een hit. Binnenkort hebben wij ze in Nederland!

Rechts is er nog Krulpeterselie in aantocht terwijl we ook bewust ruimte maken om nieuwe producten te testen en te leren hoe nieuwe producten groeien. Verder naar links een proef met diverse soorten Chinese groenten en kruiden.

We zijn nog niet klaar in Spanje. Groeit u met ons mee naar een bewust en verantwoordelijk product?

________________________________________________________________________________

Roselle nieuws!

Deze week is de eerste zending met Roselle producten aangekomen in Rotterdam voor Greenfresh. Roselles zijn de gedroogde kelken van de Hibiscus Sabdariffa bloem. Deze kelken worden verwerkt in verschillende producten. Al vele jaren wordt er thee van getrokken in  vele verschillende landen in de wereld.

Roselle Farms uit Maleisie heeft naast de thee verschillende nieuwe producten in het assortiment. Zo zijn er de Roselle drinks, Roselle siroop, Roselle jam en de Roselle eetbare bloemen op siroop. Allemaal producten die uitermate geschikt zijn voor de catering.

Een schitterende aanvulling op ons assortiment kruiden en smaaktoevoegende ingredienten. Aldus Willem Kea van Greenfresh. Wij hebben al diverse tophotels, topshakers en cocktaildesigners uitgedaagd voor een fantastische cocktail met Roselle en een kruidig tintje. De reacties uit de hotels zijn positief, de gasten vinden het ook heel leuk dit nieuwe product te proeven.

De jam heeft zijn weg gevonden naar het buffet en de eetbare bloemen zijn een klein kunststukje in een glas witte wijn, champagne of een salade.  Aangezien Roselles zeer rijk aan antioxidanten zijn, kunnen zij makkelijk toegevoegd worden aan het rijtje met superfruit zoals de Granaatappel, Cranberrie, Acai bessen en Goji bessen. Daarnaast is het niet alleen gezond, het is ook nog eens ontzettend lekker!

De producten van Roselle Farms zijn 100% natuurlijk. De producten bestaan uit de roselles, suikerriet en water. Daarnaast heeft het product een shelflife van tenminste een jaar. Voor meer informatie over Roselles en verkooppunten kunt u terecht bij ons!

__________________________________________________________________________________

Greenfresh is sinds het begin van haar bestaan al actief in het jaarrond verhandelen van verse slasoorten voor met name de vers- alsmede de industriemarkt. In de zomer werken wij samen met 1 van de grootste slaproducenten van Nederland. Op de versmarkt zijn we met dit product ijzersterk om zijn versheid, kwaliteit en houdbaarheid.

Al een paar jaar bedienen wij onze klanten ook met product uit Frankrijk. Door toenemende vraag zochten wij uitbreiding van onze aanvoer vanuit het zuiden. Vorige week hebben we een paar nieuwe prachtige bedrijven bezocht in de Provence en in de regio Perpignan. Hieronder een fotoimpressie.

Voor vragen over beschikbaarheid, verpakking en prijs neemt u gerust contact met ons op.

Sla in de kas nabij Perpignan.. loepzuiver!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kassen vol met kwaliteitsproduct. Op plastic geteeld om onder andere het product mooi schoon te houden. Teelttechnisch heeft het ook meerdere voordelen.

De bedrijven waar Greenfresh mee werkt zijn allemaal gecertificeerd. Minimaal GlobalGAP maar velen werken met nog strengere certificaten en regels die door hun andere klanten worden geeist. Op iedere kas hebben we de voorschriften kunnen lezen voor het betreden van de kas. Zo mogen er bijvoorbeeld absoluut geen noten of producten met noten in deze kassen komen. Dit kan zeer gevaarlijk zijn voor mensen met een notenallergie!

Met anderhalve hectare is dit een van de grotere kassen. Deze kweker heeft nog 16 van deze kassen. Alles schoon, opgeruimd en netjes. Zeer professioneel.

Lollo Rosso, nu nog buiten, later ook binnen geteeld. Tussen de verschillende 'zetten' worden ook regelmatig nieuwe varieteiten en cultivars geprobeerd van de bekende veredelaars. Deze Lollo Rosso staan in de franse Provence. Ook een bekend gebied voor de slateelt.

Hier staat de eerste 'zet' lollo Rosso al klaar in de kas om straks in de winter productie te geven.

Groene en rode bladsla wordt er ook volop geteeld. Deze staan in Perpignan.

Akkers vol met prachtige bladspinazie in de Provence.

Keurig verzorgde oprit bij de entree van de pakstations.

 
 
 
 
 
NLGB