Over GreenFresh
 

Zoals gezegd, Greenfresh ontwikkelt zich meer en meer als portaal voor de verse kruiden handel. Door onze vele en veelzijdige contacten kunnen we waar ook ter wereld actief en passief inspringen op de behoefte en tekortkomingen in de markt. Er zijn in alle landen tekorten in de bekende periodes. Deze vullen wij in 90% van de gevallen vlekkeloos in door onze spreiding in aanvoer. Wij hebben ook veel klanten met een leveringsplicht. Na zeer nauwkeurige afspraken kunnen dit soort programma's relatief eenvoudig gesloten worden.

Greenfresh concentreert zich ook steeds meer op verpakking en dan met name kleinverpakking. Momenteel voeren wij een 75 grams ziplock verpakking en een 75- en een 80 grams flowpack verpakking. Uiteraard is er ook een gewone kiloverpakking beschikbaar. Om voor een strakke uitstraling te zorgen verpakken wij indien gewenst in 1 type karton van alle herkomsten of in eigen dozen van de klant. Dit zorgt bij de opbouw van de pallets voor een uniforme, strakke en nette uitstraling.

Natuurlijk gaat ook Greenfresh veel verder dan kruiden alleen. Hoewel dit natuurlijk onze kern is zijn wij er ons terdege van bewust dat markt op zoek is naar innovatieve en nieuwe producten. Wij praten dan ook over uitbreiding in 'smaak toevoegende elementen'.. want dat zijn kruiden! Onder deze elementen verstaan wij Baby Leafs, Ruccolasoorten alsook de welbekende Cressen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf met Greenfresh? Neem gerust contact met ons op en rendeer mee op onze toegevoegde waarde!

 
 
 
 
 
NLGB